پیوند مژه یک روش زیبایی است که در سال های اخیر به شدت مورد توجه قرار گرفته و محبوبیت زیادی یافته است. در زیر به بررسی کاربردها، دلایل محبوبیت و اهمیت آن می پردازیم:
یکی از اصلی ترین کاربردهای پیوند مژه، افزایش زیبایی چشم هاست. مژه های پرتر و بلندتر به جذابیت و حالت دهی به چهره کمک می کنند.معمولا افرادی که به دلایل ژنتیکی، آسیب های فیزیکی یا بیماری ها مژه های ضعیف و کم پشتی دارند، با پیوند مژه می توانند به زیبایی طبیعی دست یابند.ضمنا افرادی که هر روز از مژه مصنوعی یا ریمل استفاده می کنند، می توانند با انجام پیوند مژه، زمان و هزینه کمتری صرف کنند. با تکنیک های پیشرفته، پیوند مژه می تواند ظاهری کاملاً طبیعی به چهره ببخشد و فرد را از استفاده مداوم از محصولاتی مانند ریمل بی نیاز کند.
با گذشت زمان، تکنیک های پیوند مژه بهبود یافته و روش های متنوعی از جمله پیوند مژه والیوم و کلاسیک ارائه شده اند که موجب افزایش جذابیت و راحتی این عمل می شوند.و با توجه به نگاه مردم در جوامع امروزی، زیبایی ظاهری بسیار مورد توجه قرار می گیرد و پیوند مژه به عنوان یک راه ساده برای بهبود ظاهر، بسیار در بانوان رواج پیدا کرده است. عرضه انواع مژه ها با طول، شکل و ضخامت های مختلف به مشتریان این امکان را می دهد که انتخاب های بیشتری داشته باشند و به سلیقه شخصی خود پاسخ دهند.
داشتن مژه های زیبا می تواند به بهبود اعتماد به نفس افراد کمک کند و احساس بهتری را هنگام حضور در جمع به ارمغان آورد. بهبود ظاهر می تواند تأثیر مثبتی بر حالت روحی و روانی افراد بگذارد و به افزایش رضایت از زندگی کمک کند.در مجموع، پیوند مژه یک راه حل زیبایی مؤثر است که در دنیای امروز به یکی از الزامات زیبایی برای افراد و زیبا جویان تبدیل شده و اهمیت زیادی در ارتقای حس زیبایی و اعتماد به نفس افراد دارد.
استفاده از اکستنشن مژه، بسیار قدیمی تر از تصور است و به 3500 سال پیش از میلاد مسیح برمی گردد. در اواسط قرن 19 میلادی، یوجین ریمل، عطرساز ملکه ویکتوریا، ریمل مژه و ابرو را اختراع کرد که از وازلین و گرد ذغال ساخته می شد. روش کاشت مژه تک تک (تکنیک کلاسیک) نیز از دهه های 1950 و 1960 میلادی آغاز شده و محبوبیت آن افزایش یافته است.
حدود90 سال پیش دکتر فرانتس کروسیوس، پزشک آلمانی، تکنیک خود را برای بازسازی مژه های از دست رفته با برداشتن موهای سر با یک پانچ کوچک و پیوند موی اهداکننده به پلک با سوزنی که خودش طراحی کرده بود، منتشر کرد. در سال 1917، دکتر پی کنپ، پزشک آلمانی، یک نوار پیوند آزاد مرکب از ابرو را در لبه پلک قرار داد
کاشت مژه را می توان برای پلک بالا و پایین انجام داد. اما به دلیل اینکه معمولا کاشت مژه در پلک پایین بسیار حساس است و به مراقبت های بیشتری نیاز دارد اغلب افراد کاشت مژه را برای پلک بالایی رابیشتر ترجیح می دهند. جراحی کاشت مژه شامل چند مرحله می باشد که شما را دعوت می کنیم تا در ادامه این مقاله جهت آشنائی بیشتر با ما همراه باشید:
1.مشاوره
این مرحله بسیار مهم است پس از انتخاب یک مرکز درجه یک کاشت مژه می توان با مشورت با پزشک و بررسی وضعیت سلامت عمومی فرد، ساختار مویرگی موها و همچنین وضعیت چشم های بیمار را جهت جراحی کاشت مژه بررسی کرد.
2. جدا کردن فولیکول از ناحیه مورد نظر
متخصص کاشت مژه ابتدا فولیکول های مو را به وسیله ابزار میکروسکوپی از قسمت مورد نظر جدا می کند.
3. آماده سازی فولیکول مو
در مرحله بعد از جدا کردن فولیکول ها،موهای استخراج شده با دقت جداسازی شده و برای کاشت در ناحیه پلک آماده می شوند.
4. استفاده از بی حسی موضعی
پزشکان و متخصصین کاشت مژه برای کاهش سطح درد و راحتی زیبا جویان محترم اغلب اوقات در این جراحی از بی حسی موضعی استفاده می شود.
5. ایجاد برش های کوچک
یکی از مراحل مهم کاشت مژه ایجاد برش های کوچکی باید با دقتی خاص به طور دقیق و استراتژیک در قسمت پلک برای رسیدن به نتیجه طبیعی پس از انجام کاشت مژه ایجاد می شود.
6. انجام پیوند
مرحله نهایی در کاشت مژه انتقال فولیکول های استخراج شده به ناحیه ای است که قرار است مژه های پرتر و زیباتری در آینده در محل کاشت مژه آنجا بروید.
جراحی کاشت مژه اغلب عوارض کوتاه مدتی دارد که پس از چند روز خود به خود برطرف می شود. اما گاهی اوقات عوارضی مانند خونریزی، عفونت، خارش، زخم، تورم و تلوژن افلوویوم (ریزش یا نازک شدن مو) را نیز به همراه داشته باشد. به همین دلیل بهتر است این جراحی در یک کلینیک معتبر و توسط پزشکی با تجربه انجام شود.
در پیوند مژه برش های ایجاد شده بسیار کوچک هستند و اندازه آنها کمتر از یک میلی متر است بنابراین هیچ جای زخم قابل توجهی را مشاهده نخواهیدکرد. پس از جراحی کاشت مژه، چشمان شما تا چند روز نیمه باز خواهند بود ولی بعد از بهبودی، چشم ها به طور کامل به حالت عادی خود باز می گردد، بنابراین جای نگرانی وجود ندارد.برای اینکه مژه های جدید به اندازه دلخواه رشد کنند، بین 6 تا 8 ماه زمان لازم است. پس از انجام عمل کاشت مژه، طبیعی است که برای روزها و گاهی هفته ها تورم و کبودی را در ناحیه پلکتان تجربه کنید اما تورم اولیه در عرض چند روز فروکش خواهد کرد.توجه داشته باشید که مژه های کاشته شده ابتدا ریزش کرده و دوباره رشد می کنند بنابراین نباید نگران این موضوع باشید. در طول دوره ریکاوری، پوسته پوسته شدن ناحیه پلک ها کاملا طبیعی است و معمولاً 5 تا 8 روز پس از جراحی اتفاق می افتد. بهتر است به آنها دست نزنید زیرا پوست حساس پلک تحریک خواهد شد.
ورگل
ویترین صنعت زیبائی